Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Vivium betaalt je opleiding
Erkend diploma
Geen studieschuld
Garantie op een baan

Nieuws & Events

Nieuws en Events

Studenten bouwen escaperoom voor Vivium Academy

Een escaperoom wordt binnenkort toegevoegd aan het lesmateriaal voor studenten die een zorgopleiding volgen bij Vivium Academy. Handen ontsmetten, sondes plaatsen, katheters inbrengen: in de escaperoom voer je allerlei praktijkopdrachten uit. Achter deze innovatie zitten studenten van de minor Zorgtechnologie. Klik hier voor meer informatie over de escape room.

Vivium Kenniscafé

Inspirerende, verdiepende en gezellige avonden voor alle verzorgenden, verpleegkundigen en overige geïnteresseerden werkzaam of studerend in de (ouderen)zorg. De avonden zijn kosteloos. Kom je ook? Klik voor data, onderwerpen en meer informatie over het Vivium Kenniscafé.

Opleidingsplekken voor september VOL

Op dit moment zijn al onze BBL opleidingsplekken voor start in september allemaal opgevuld. We verwachten dat er voor de overige opleidingen weer nieuwe plekken beschikbaar komen vanaf februari 2021, vanaf oktober 2020 is hier meer over bekend. Als je al gesolliciteerd hebt, nemen wij in oktober 2020 contact met je op. Als je nog niet hebt gesolliciteerd, maar wel interesse hebt in een plek vanaf februari, dan adviseren we je om vanaf oktober 2020 weer te solliciteren. We bedanken je voor je geduld en hopen je snel te zien bij één van onze opleidingen!

Nieuwe opleiding Zorgprofessional+ van start!

Maandag 2 september was de kick-off van de nieuwe opleiding die Vivium samen met het MBO College Hilversum (MCH) heeft ontwikkeld. Het was een feestelijke en energieke start voor 34 studenten, praktijkbegeleiders en leercoaches. De eerste lichting studenten Zorgprofessional+ is begonnen.