Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Leren in de praktijk
Erkend diploma
Geen studieschuld
Garantie op een baan

Schrijf je in voor deze opleiding

Join the team!
Vooropleiding HAVO, MBO 4
Duur 3 jaar
Start September
Diploma MBO Verpleegkundige (niveau 4)
Werkveld (Somatische) ouderenzorg, Revalidatiezorg, Thuiszorg

Is de opleiding Run4Care iets voor jou?

Zorg is samen aan de slag gaan, garantie op een baan en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Heb je altijd in de zorg willen werken? Wil je Verpleegkundige worden en een verkorte opleiding volgen (niet 4 jaar studeren, maar slechts 3)? Word onderdeel van #teamvivium en schrijf je in voor de opleiding Run4Care. Je bent hierbij voornamelijk werkzaam in de thuiszorg, ouderenzorg, chronische ziekenzorg en revalidatiezorg.

Waarom is deze opleiding perfect voor jou?

– Je wilt tijdens én na jouw opleiding aan de slag in de Wijk (thuiszorg) of Geriatrische Revalidatiezorg bij Vivium. Je start op jouw voorkeursplek en doet ook ervaring op andere plekken op door tijdelijke uitstapjes.
– Je bent flexibel, eerlijk en positief ingesteld.
– Je werkt graag in een team én multidisciplinair, bijvoorbeeld met behandelaren en huisartsen.
– Je weet van aanpakken, zodat je deze opleiding in 3 jaar kunt afronden, in plaats van 4 jaar voor het reguliere traject.
– Je wilt jezelf kunnen ontwikkelen in je vak en benut de vrijheid en ruimte die je krijgt voor eigen initiatief tijdens de opleiding.
– Je werkt wisselende diensten en kunt dus heerlijk uitslapen als je een avonddienst hebt gehad.
– Je wilt leren door veel praktijkervaring op te doen.

Hoe ziet de opleiding Run4Care eruit?

Je start de driejarige opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 als BOL-student met een half jaar school aan het MBO College Hilversum en stages. Je ontvangt dan nog geen salaris. Daarna word je BBL-student en kom je in dienst van Vivium op basis van een leerarbeidsovereenkomst voor 28 uur per week (32 uur bespreekbaar in de revalidatie) en dan krijg je dus ook al salaris conform de CAO VVT.
Je studiedagen combineer je met je werk bij Vivium Zorggroep. Je werkt in een team en bent vanaf dag 1 onderdeel van #teamvivium. Leuke collega’s en leren en werken met heel veel praktijkervaring. Je wordt begeleid door een studentbegeleider. Op de achtergrond zijn praktijkopleiders actief, waar je altijd op terug kunt vallen.
#teamvivium 

Wat ga je doen als Verpleegkundige?

Het is een afwisselend en verantwoordelijk vak. Cliché maar echt waar, geen dag is hetzelfde. Je moet snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Je werkt immers met verschillende type cliënten en dus kom je (complexe) ziektebeelden tegen. Je werkt veel samen met andere collega’s, cliënten en hun naasten.

In de wijk kom je écht bij de mensen thuis. Achter elke deur zit weer een ander verhaal en een cliënt met zijn of haar persoonlijke zorgvraag. Het gaat hierbij niet alleen om ouderen, maar bijvoorbeeld ook mensen die net uit een ziekenhuis zijn ontslagen en moeten revalideren van hun operatie.

In de revalidatie werk je samen met de cliënt, naasten en collega’s aan herstel. Dat betekend een intensief contact met de patiënt en het zien van vooruitgang tijdens de revalidatie.

Of je nu kiest voor de wijk of revalidatie, het contact met de mensen, die jij een helpende hand biedt, staat voorop. Je wordt opgeleid om vanuit vakmanschap medisch-technische handelingen te verrichten, je helpt bij de dagelijkse verzorging en kijkt altijd naar de persoon achter het ziektebeeld. Je stelt verpleegkundige diagnoses, werkt nauw samen met behandelaren en maakt revalidatie- en zorgplannen. Met liefde begeleid je niet alleen de cliënten maar ook hun naasten.

#teamvivium

Ik doe dit werk al ruim 30 jaar met veel plezier, dat probeer ik over te brengen. Leerlingen bereiken bewoners met inlevingsvermogen en creativiteit, op hun eigen manier.

Nancy Lee Suikerbuik Praktijkbegeleider

Je hoeft het allemaal niet alleen uit te zoeken. Als ik iets spannend vind, kijk ik eerst mee. Of ik vraag of mijn praktijkbegeleider of een collega het wil voordoen.

Eline Mathijssen Leerling VIG/MMZ

Het is nog leuker dan ik dacht. Je betekent echt wat voor mensen die hier met wat hulp en zorg zelfstandig wonen. Dat merk ik aan hun dankbaarheid.

Aismée de Beer Leerling VIG/MMZ

Word één van de 616 studenten

Waar kun je de opleiding Run4Care volgen?

Heb je nog vragen?

 • Wat maakt de opleiding Run4Care uniek?
  Je volgt een verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4. Dat betekent een heleboel werken in de praktijk, sneller je diploma en een aantal maanden school en stages. Je volgt de Beroepsopleiding aan het MBO College Hilversum. Je studiedagen combineer je met je werk bij Vivium Zorggroep. Je werkt in een team en bent vanaf dag 1 onderdeel van #teamvivium. Leuke collega’s, bijzondere mensen, leren en werken met heel veel praktijkervaring.
 • Hoe ziet het aanmeldproces voor de opleiding Run4Care eruit?
  De opleiding Run4Care start ieder jaar in september. Je meldt je aan met je cv en een korte motivatie. Als je ouder dan 18 bent vragen we ook om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De aanvraag van deze VOG zet Vivium Academy voor jou in gang. Op basis van je cv en motivatie kijken we of je past bij de Vivium Academy. Als we denken dat er een match is, nodigen we je uit voor een kennismaking. Als er vanaf beide kanten tijdens deze kennismaking een klik is, nodigen we je uit voor de Vivium Talentscan. De scan vertelt meer over je leerstijl, sterke eigenschappen en persoonlijke voorkeur. Vervolgens kijken we samen hoe jij alles uit jezelf kunt halen binnen #teamvivium.
 • Hoe zit het met baangarantie na de opleiding Run4Care en wat als ik ergens anders wil werken?
  Dankzij de baangarantie weet je zeker dat je na het succesvol afronden van je opleiding bij Vivium Zorggroep kunt (blijven) werken. Maar als je ergens anders aan de slag wilt met je diploma, dan mag dat uiteraard (al hopen we natuurlijk dat onderdeel blijft van #teamvivium). Na de opleiding is het mogelijk om je te specialiseren of door te stromen naar HBO-V.
 • Kunnen jullie meer vertellen over de arbeidsvoorwaarden?
  Tijdens je opleiding teken je een leerarbeidsovereenkomst met direct een salaris conform CAO VVT (Verzorging, Verpleging en Thuiszorg). Je bent in dienst van Vivium Zorggroep. Vivium heeft veel interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. - Je krijgt een eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto jaarsalaris - Je ontvangt een vakantietoeslag van 8% over het bruto jaarsalaris - We hebben een goede reiskostenregeling (2x de CAO-norm) - Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (denk aan de aankoop van een laptop, fiets of tablet)
 • Wat is Vivium Academy?
  Vivium Academy verzorgt betaalde opleidingen in de zorg. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben een samenwerking met meerdere ROC’s en Hogescholen. Bij ons betaal je geen opleidingskosten en bieden we baangarantie. Vivium Academy is onderdeel van Vivium Zorggroep, de grootste zorgspecialist in de regio Gooi & Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. We specialiseren ons in ouderenzorg, somatische zorg, revalidatiezorg en psychogeriatrische zorg. Vivium heeft 13 zorglocaties en veel wijkteams voor zorg aan huis. Vivium Academy biedt daarnaast volop mogelijkheden om je verder in de breedte te ontwikkelen met vervolgopleidingen.

Staat jouw vraag er niet tussen?