Home          Studieinfo          Stage (BOL)         Aanmelden         Contact

Vivium betaalt je opleiding

Erkend diploma

Leren in de praktijk

Garantie op een baan

Verpleegkundige

Verzorgende  niveau 3 of MZ4

Vooropleiding

Februari en september

Start

MBO Verpleegkundige niveau 4

Diploma

2,5 tot 4 jaar

Duur

1 dag per week college

Bijzonderheden

Thuiszorg, (somatische) ouderenzorg en dementiezorg

Werkveld

Zorg is samenwerken, onderdeel zijn van een team en de beste ondersteuning bieden aan de cliënten en bewoners van Vivium Zorggroep. Zorg is geen dag hetzelfde, dus enige flexibiliteit is vereist, maar dat zal geen nieuws voor je zijn. Je hebt al enige ervaring en minimaal een diploma Verzorgende IG, IG/MMZ niveau 3 of MZ4. Wil jij meer verantwoordelijkheid en onderdeel zijn van #teamvivium? Dan is de opleiding tot Verpleegkundige (niveau 4 BBL) wat je zoekt!
- Je hebt relevante ervaring in ouderenzorg.

- Je bent enthousiast en een echte aanpakker.

- Je wilt werken in een gezellig en gemotiveerd team.

- Je werkt zelfstandig, bent flexibel en creatief.

- Je draait je hand niet om voor avond- en weekenddiensten.

- Je bent klaar voor meer verantwoordelijkheid.


Is de opleiding Verpleegkundige iets voor jou?Tijdens deze studie combineer je leren en werken. Via Vivium Academy kom je in dienst bij Vivium Zorggroep. Het is de grootste zorgspecialist in regio Gooi & Vechtstreek en Amsterdam-Zuid én een erkend leerbedrijf.

De opleiding bestaat uit veel praktijkervaring en een stuk theorie. Een dag per week ga je naar school, waar je les krijgt. Verder werk je in de wijk of op een zorglocatie in een team. Tijdens de opleiding leer je precies wat er nodig is om mensen de beste zorg te bieden.

De opleiding duurt 2,5 tot 4 jaar, afhankelijk van je vooropleiding en opgedane competenties.Het is een afwisselend en verantwoordelijk vak. Cliché maar echt waar, geen dag is hetzelfde. Je moet snel kunnen schakelen, flexibel zijn en je werkt veel samen met andere collega’s. Het contact met de mensen die jij een helpende hand biedt staat voorop. Je wordt opgeleid om zelfstandig een aantal medisch-technische handelingen te verrichten en helpt bij dagelijkse verzorging. Je stelt verpleegkundige diagnoses, werkt samen met behandelaars, maakt zorgplannen en begeleidt hierbij niet alleen de cliënten maar ook hun familie. Ook coach je collega’s. Je werkt op locatie in de wijk, wat ontzettend dynamisch is. Achter elke deur zit weer een ander verhaal en een cliënt met zijn of haar persoonlijke zorgvraag. Het gaat hierbij niet alleen om ouderen maar bijvoorbeeld ook mensen die net uit een ziekenhuis zijn ontslagen en moeten revalideren van hun operatie.


#teamvivium


Waarom is deze opleiding perfect voor jou?

Hoe ziet de opleiding Verpleegkundige niveau 4 eruit?

Wat ga je doen als Verpleegkundige?

Word één van de 289 studenten

Join the team!

#teamvivium

jaar

‘Ik doe dit werk al ruim 30 jaar met veel plezier, dat probeer ik over te brengen. Leerlingen bereiken bewoners met inlevingsvermogen en creativiteit, op hun eigen manier.’ -

Nancy Lee, Praktijkbegeleider

‘Je hoeft het allemaal niet alleen uit te zoeken. Als ik iets spannend vind, kijk ik eerst mee. Of ik vraag of mijn praktijkbegeleider of een collega het wil voordoen.’ -

Eline Mathijssen, Leerling VIG/MMZ

‘Het is nog leuker dan ik dacht. Je betekent echt wat voor mensen die hier met wat hulp en zorg zelfstandig wonen. Dat merk ik aan hun dankbaarheid.’ -

Aismée de Beer, Leerling VIG/MMZ

Heb je ook deze opleidingen gezien?

Waar kun je de opleiding volgen?

Heb je nog vragen?

Bij Vivium Academy draait het om praktijkervaring en samenwerken. Je wordt tijdens je studie onderdeel van #teamvivium, leert veel, wordt goed begeleidt en werkt met gezellige collega’s. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Zorg is geen dag hetzelfde, samen met je collega’s en studiegenoten ervaar je elke dag samen de meest bijzondere momenten.

De opleiding is een erkende MBO-opleiding. Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je het diploma Verpleegkundige niveau 4.

Er zijn twee startmomenten in een jaar, februari en september. Bij het online aanmelden geef je aan wanneer je wilt starten. Je meldt je aan met je cv/vooropleiding en een korte motivatie. Als je ouder dan 18 bent vragen we ook om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Op basis van je cv en motivatie kijken we of je past bij de Vivium Academy. Als we denken dat er een match is, nodigen we je uit voor een kennismaking. Als er vanaf beide kanten tijdens deze kennismaking een klik is, nodigen we je uit voor de Vivium Talentscan. De scan vertelt meer over je leerstijl, sterke eigenschappen en persoonlijke voorkeur. Samen kijken we welke Vivium-opleiding het beste bij je past.

Tijdens deze opleiding ben je in dienst van Vivium Zorggroep. Je ontvangt dan ook salaris en de opleiding kost je niks. Dankzij de baangarantie weet je zeker dat je na het succesvol afronden van je opleiding bij Vivium Zorggroep kunt (blijven) werken. Maar als je ergens anders aan de slag wilt met je diploma, dan mag dat uiteraard (al hopen we natuurlijk dat je onderdeel blijft van #teamvivium).

Ook zijn er veel mogelijkheden om je in de breedte te ontwikkelen.

Tijdens je opleiding teken je een leerarbeidsovereenkomst met direct een salaris conform CAO VVT (Verzorging, Verpleging en Thuiszorg). Daarnaast hebben we veel interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

- Je krijgt een eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto jaarsalaris
- Je ontvangt een vakantietoeslag van 8% over het bruto jaarsalaris
- We hebben een goede reiskostenregeling (2x de CAO-norm)
- Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (denk aan de aankoop van een laptop, fiets of tablet)

Vivium Academy verzorgt betaalde opleidingen in de zorg. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben een samenwerking met meerdere ROC’s en Hogescholen. Bij ons betaal je geen opleidingskosten en bieden we baangarantie. Vivium Academy is onderdeel van Vivium Zorggroep, de grootste zorgspecialist in de regio Gooi & Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. We specialiseren ons in ouderenzorg, somatische zorg, revalidatiezorg en psychogeriatrische zorg. Vivium heeft 13 zorglocaties en veel wijkteams voor zorg aan huis.

Vivium Academy biedt daarnaast volop mogelijkheden om je verder in de breedte te ontwikkelen met vervolgopleidingen.

Run4Care

Verkorte opleiding tot Verpleegkundige (niveau 4), mogelijk met een HAVO- of MBO-diploma niveau 4. Driejarige opleiding en al na 6 maanden ben je werkzaam bij Vivium.

bg-opleiding

Start
sept

Duur
3 jaar

Niveau
4

Duur


Niveau
4

Start

Flexibel

Zorgprofessional +

Flexibele opleiding, geen schoolbanken maar vrijwel volledig in de praktijk. Met als resultaat je diploma Zorgprofessional+ Verzorgende Individuele Gezondheidszorg en Maatschappelijke Zorg (VIG/MZ).

Start
sept

HBO Verpleegkunde

Afwisselende en uitdagende duale opleiding tot HBO Verpleegkundige (niveau 5), waarbij je de rol van zorgverlener, casemanager, coach én regisseur hebt. 

feb/sept

Duur

4 jaar

Niveau
5

Start

1 -3 jaar


Vivium betaalt je opleiding. Je hebt garantie op een baan, geen studieschuld en zit nergens aan vast. Werken en leren op MBO- en HBO- niveau.


Contact

Vivium Zorggroep

lerenenwerken@vivium.nl

+31 35 6924039

     Toon op kaart

     Contactformulier


Aanmelden

Veel bezocht

Opleidingen