Home          Studieinfo          Stage (BOL)         Aanmelden         Contact

Vivium betaalt je opleiding

Erkend diploma

Leren in de praktijk

Garantie op een baan

Run4Care

HAVO-diploma of MBO-diploma niveau 4

Vooropleiding

September

Start

MBO Verpleegkundige

Diploma

3 jaar

Duur

Verkorte opleiding van 3 jaar in plaats van 4 jaar

Bijzonderheden

Onder andere revalidatiezorg, ouderenzorg en thuiszorg

Werkveld

Zorg is samen aan de slag gaan, garantie op een baan en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Heb je altijd in de zorg willen werken? Wil je Verpleegkundige worden en een verkorte opleiding volgen (niet 4 jaar studeren, maar slechts 3)? Word onderdeel van #teamvivium en schrijf je in voor de opleiding Run4Care. Je bent hierbij voornamelijk werkzaam in de thuiszorg, ouderenzorg, chronische ziekenzorg en revalidatiezorg.
- Je bent flexibel, eerlijk en positief

- Je werkt graag in een team

- Je weet van aanpakken

- Je wilt jezelf kunnen ontwikkelen in je vak

- Je werkt wisselende diensten en kunt dus heerlijk uitslapen als je een avonddienst hebt

- Je wilt leren door veel praktijkervaring op te doen
Je start de driejarige opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 met een half jaar school en stages. Daarna kom je in dienst van Vivium op basis van een leerarbeidsovereenkomst voor 24 tot 36 uur per week en dan krijg je dus ook al salaris. Je volgt een BBL-beroepsopleiding aan het ROC Hilversum en krijgt salaris conform de CAO VVT.

Je studiedagen combineer je met je werk bij Vivium Zorggroep. Je werkt in een team en bent vanaf dag 1 onderdeel van #teamvivium. Leuke collega’s en leren en werken met heel veel praktijkervaring.


Is de opleiding tot Verpleegkundige iets voor jou?

Het is een afwisselend en verantwoordelijk vak. Cliché maar echt waar, geen dag is hetzelfde. Je moet snel kunnen schakelen, flexibel zijn en je werkt veel samen met andere collega’s. Je werkt in de revalidatie of in de wijk, wat ontzettend dynamisch is. Achter elke deur zit weer een ander verhaal en een cliënt met zijn of haar persoonlijke zorgvraag. Het gaat hierbij niet alleen om ouderen, maar bijvoorbeeld ook mensen die net uit een ziekenhuis zijn ontslagen en moeten revalideren van hun operatie. Het contact met de mensen, die jij een helpende hand biedt, staat voorop. Je wordt opgeleid om zelfstandig een aantal medisch-technische handelingen te verrichten en helpt bij dagelijkse verzorging. Je stelt verpleegkundige diagnoses, werkt nauw samen met behandelaars, maakt revalidatie- en zorgplannen en begeleidt hierbij niet alleen de cliënten maar ook hun familie. Ook coach je revalidanten en collega’s.


#teamvivium


Waarom is deze opleiding perfect voor jou?

Hoe ziet de opleiding Run4Care eruit?

Wat ga je doen als Verpleegkundige?

Word één van de 289 studenten

Join the team!

#teamvivium

jaar

‘Ik doe dit werk al ruim 30 jaar met veel plezier, dat probeer ik over te brengen. Leerlingen bereiken bewoners met inlevingsvermogen en creativiteit, op hun eigen manier.’ -

Nancy Lee, Praktijkbegeleider

‘Je hoeft het allemaal niet alleen uit te zoeken. Als ik iets spannend vind, kijk ik eerst mee. Of ik vraag of mijn praktijkbegeleider of een collega het wil voordoen.’ -

Eline Mathijssen, Leerling VIG/MMZ

‘Het is nog leuker dan ik dacht. Je betekent echt wat voor mensen die hier met wat hulp en zorg zelfstandig wonen. Dat merk ik aan hun dankbaarheid.’ -

Aismée de Beer, Leerling VIG/MMZ

De andere opleidingen van Vivium Academy

Waar kun je de opleiding volgen?

Heb je nog vragen?

Je volgt een verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4. Dat betekent een heleboel werken in de praktijk, sneller je diploma en een aantal maanden school en stages. Je volgt de Beroepsopleiding aan het ROC Hilversum. Je studiedagen combineer je met je werk bij Vivium Zorggroep. Je werkt in een team en bent vanaf dag 1 onderdeel van #teamvivium. Leuke collega’s, bijzondere mensen, leren en werken met heel veel praktijkervaring.

De opleiding Run4Care start ieder jaar in september. Je meldt je aan met je cv en een korte motivatie. Als je ouder dan 18 bent vragen we ook om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De aanvraag van deze VOG zet Vivium Academy voor jou in gang.

Op basis van je cv en motivatie kijken we of je past bij de Vivium Academy. Als we denken dat er een match is, nodigen we je uit voor een kennismaking. Vervolgens kijken we samen hoe jij alles uit jezelf kunt halen binnen #teamvivium.

Dankzij de baangarantie weet je zeker dat je na het succesvol afronden van je opleiding bij Vivium Zorggroep kunt (blijven) werken. Maar als je ergens anders aan de slag wilt met je diploma, dan mag dat uiteraard (al hopen we natuurlijk dat onderdeel blijft van #teamvivium). Na de opleiding is het mogelijk om je te specialiseren of door te stromen naar HBO-V.

Het eerste half jaar ben je nog niet in dienst van Vivium maar volg je de studie Run4Care. Na dit half jaar teken je een leerarbeidsovereenkomst met direct een salaris conform CAO VVT (Verzorging, Verpleging en Thuiszor g). Daarnaast hebben we veel interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

- Je krijgt een eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto jaarsalaris
- Je ontvangt een vakantietoeslag van 8% over het bruto jaarsalaris
- We hebben een goede reiskostenregeling (2x de CAO-norm)
- Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (denk aan de aankoop van een laptop, fiets of tablet)

Vivium Academy verzorgt betaalde opleidingen in de zorg. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben een samenwerking met meerdere ROC’s en Hogescholen. Bij ons betaal je geen opleidingskosten en bieden we baangarantie. Vivium Academy is onderdeel van Vivium Zorggroep, de grootste zorgspecialist in de regio Gooi & Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. We specialiseren ons in ouderenzorg, somatische zorg, revalidatiezorg en psychogeriatrische zorg. Vivium heeft 13 zorglocaties en veel wijkteams voor zorg aan huis.

Vivium Academy biedt daarnaast volop mogelijkheden om je verder in de breedte te ontwikkelen met vervolgopleidingen.

Verzorgende
IG/MMZ

Met een Beroeps Begeleidende Leerweg BBL maak je kennis met alle kanten van de zorg.

Start

Duur
3 jaar

Niveau
3

feb/sept

Verpleegkundige

Klaar voor de volgende stap? Als je in het bezit bent van een Diploma Verzorgende IG/MMZ Niveau 3 of MZ 4 kun je de opleiding tot BBL-Verpleegkundige volgen.

Start

Duur
2,5 jaar

Niveau
4

feb/sept

Start
sept

Helpende Zorg & Welzijn

Heb je een VMBO of MAVO diploma op zak? Als helpende zorg en welzijn doe je direct veel praktijkervaring op in de zorg.

Start

Duur

Niveau
2

feb/sept

Variabel

Vivium betaalt je opleiding. Je hebt garantie op een baan, geen studieschuld en zit nergens aan vast. Werken en leren op MBO- en HBO- niveau.


Contact

Vivium Zorggroep

lerenenwerken@vivium.nl

+31 35 6924039

     Toon op kaart

     Contactformulier


Aanmelden

Veel bezocht

Opleidingen